Accio ambiental
Dimecres, 25 de novembre del 2015
El proper 2 de desembre est previst que la Comissi Metropolitana d'Urbanisme de Barcelona aprovi el Pla Director Urbanstic d'mbits d'activitat econmica del Delta del Llobregat, que afecta directament als municipis de Gav, Sant Boi de Llobregat i Viladecans i indirectament als restants municipis del Baix Llobregat Sud. Aquest Pla Director s'ha tramitat com a succedani del fallit projecte EUROVEGAS al Delta del Llobregat.
Dijous, 12 de novembre del 2015
Accio ambiental
Us engresquem a participar d'aquest esdeveniment mundial, especialment la marxa del 29N i l'activitat de reforestaci organitzada per DEPANA
publi 2
Accio ambiental
Dimecres, 11 de novembre del 2015
Los macacos de Berbera podran extinguirse a causa del trfico ilegal de la especie. Cada ao cientos de cras son arrebatadas a sus madres y saqueadas de la naturaleza para acabar, vctimas del contrabando, como mascotas en Espaa y otros pases europeos.
Accio ambiental
Dimarts, 10 de novembre del 2015
S'accepta a trmit un recurs de DEPANA contra la modificaci de les qualificacions. Ja s'havien presentat allegacions que no es van tenir en consideraci.
Diumenge, 8 de novembre del 2015
Accio ambiental
Un nou pla director urbanstic representa una ampliaci amagada, en part per activitats terciries, no prpies d'un recinte aeroportuari. N'hi ha impactes paisatgstics i no es resol el problema del soroll.
Dimarts, 13 d'octubre del 2015
Un projecte intil amb relaci als seus objectius, i que no soluciona els problemes de gesti d'aquest espai natural. DEPANA demana la seva desestimaci i reformulaci.
Natura i ciutadania
Dijous, 1 d'octubre del 2015
El Parlament Europeu insta la CE a legislar el Dret Hum a l'aigua i el Sanejament i a excloure'n el servei de la directiva de concessions de forma permanent. Catalunya ha de reconixer aquest Dret Hum en la propera legislatura, en la lnia del Comproms per l'Aigua adoptat per nombroses forces poltiques

Fes-te Soci
Fes un donatiu
Butllet electrnic
Vols rebre els titulars i l'agenda a la teva bstia de correu? Apunta-t'hi!
Segueix'nos tamb per:
Agenda
Del 30 al 31 de gener
Petjades a la neu 2016
ms actes
publi 3

Logotip de Depana