Accio ambiental
Dijous, 11 d'agost del 2016
Campanya de S.O.S. Delta del Llobregat a Change.org. 300 caadors disparant sense treva al bell mig de la zona ms poblada de Catalunya?! Aix est passant al delta del Llobregat, un dels espais ms rics en biodiversitat de tot el pas.
Dijous, 21 de juliol del 2016
Les autoritzacions "excepcionals" de caa per al control cinegtic es perpetuen al llarg de tot l'any en espais naturals protegits. No sn avalades per cap estudi cientfic que les justifiqui, ni mesures de control en la seva aplicaci.
publi 2
Dilluns, 18 de juliol del 2016
L'equip de seguiment de l's bru de Depana, dirigit pel naturalista Marc Alonso, ha localitzat i monitoritzat aquesta primavera la primera ssa amb ossets d'enguany a la Val d'Aran.
Dijous, 7 de juliol del 2016
Participa en aquesta campanya posant nom a un dof i fent una petita aportaci. Participars en un sorteig d'una sortida en vaixell per conixer de primera m aquestes increbles i intelligents criatures que habiten la Mediterrnia i que estan greument amenaades
Dilluns, 4 de juliol del 2016
Es valora positivament que la Generalitat enguany no autoritzi la captura excepcional d?ocells de cant. S'espera que es derogui definitivament la normativa catalana que li serveix de base, en compliment de les directives europees. DEPANA i altres entitats com ADDA i la Fundaci Franz Weber han collaborat durant anys per aturar aquests permisos illegals.
Dilluns, 27 de juny del 2016
La plataforma es va crear el passat 4 de mar en una reuni de vens afectats. DEPANA s'ha sumat al manifest que reclama a la Generalitat una moratria de noves macro-granges fins que millori la gesti dels residus i que hi hagi aigua neta i saludable a tots els municipis de la comarca.
Dimecres, 27 de gener del 2016
Enguany l'entitat ecologista degana de Catalunya celebra el seu 40 aniversari. Estem preparant tot un seguit d'activitats per celebrar aquesta fita. Resteu amatents a la web i les xarxes socials!

Fes-te Soci
Fes un donatiu
Butllet electrnic
Vols rebre els titulars i l'agenda a la teva bstia de correu? Apunta-t'hi!
Segueix'nos tamb per:
Agenda
Diumenge, 16 d'octubre
El Garraf, parads geolgic
ms actes
publi 3

Logotip de Depana