Pirineu
Divendres, 21 de novembre del 2014
A l'agost de 2012 FAADA, juntament amb Infozoos i DEPANA, comencen una campanya a les xarxes socials adreada al Consell General d'Aran i a l'Ajuntament de Naut Aran per demanar la retirada de Mimo i Aran.
Natura i ciutadania
Dimarts, 11 de novembre del 2014
Qu ha suposat per la vegetaci de la zona propera a la Font del Gos, l'incendi del passat febrer? Qu podem fer per ajudar a la seva recuperaci: mirar d'evitar l'erosi, plantar algun arbre...?
publi 2
Divendres, 7 de novembre del 2014
Accio ambiental
Interessant debat amb les diferents veus sobre el projecte de Ferran Adri al PN del Cap de Creus, en el que participa DEPANA.
Natura i ciutadania
Divendres, 7 de novembre del 2014
La conservaci del territori s molt ms que la defensa dels espais naturals. Ha de ser una tasca de tota la societat, que ha de decidir com gestionem els recursos i el paisatge. Per parlar d'un cas concret, el delta del Llobregat, amb els diferents actors, compartint experincies amb d'altres espais, ens trobarem el 15N. Hi participar el vicepresident de DEPANA, Jos Garca.
publi 2
Natura i ciutadania
Divendres, 17 d'octubre del 2014
En el marc d'un conveni amb el Consorci per 2014 s'hi desenvolupen diverses actuacions. El lloc d'intervenci s la Font del Gos, dins del districte d'Horta-Guinard.
Dilluns, 13 d'octubre del 2014
Natura i ciutadania
Un suc de taronja pot ser "lliure d'additius"... per alhora portar productes qumics que no coneixem, que acabem ingerint i ens afecten. Des dels plaguicides de la fruita als components del plstic de l'envs, ens exposem durant tota la nostra vida a una contaminaci silenciada.
publi 2
AUTOR FOTO: DEPANA
Natura i ciutadania
Dimarts, 7 d'octubre del 2014
El trfico ilegal acabar con un primate nico. DEPANA participa cada ao en la campaa de educaci "Paso del Estrecho".
Accio ambiental
Dilluns, 6 d'octubre del 2014
DEPANA s'uneix a les reivindicacions de la Plataforma Ciutadana SALVEM SOLIUS (creada fa deu anys, per evitar la construcci d'un polgon industrial a Solius). Es tracta d'aturar la creaci d'una autntica "fbrica de pollastres" (83.500) a Can Cateura de Solius, un mas situat al bell mig de la vall i envoltat de 15 masos ms.
Accio ambiental
Dilluns, 6 d'octubre del 2014
La futura construccin de la Fundacin El Bulli 1846 en la Cala Montjoi, en pleno Parque Natural de Cap de Creus, puede sentar un grave precedente a la hora de proteger nuestros espacios naturales de los intereses privados y la especulacin urbanstica que los acecha.
Accio ambiental
Divendres, 3 d'octubre del 2014
El 15 de setembre presentavem allegacions a la llei a mida per ElBulliFoundation, que afectaria al Parc Natural del Parc de Creus.
Parc a Taula
Dimecres, 1 d'octubre del 2014
Vols tenir al teu mbil totes les inicatives de la gua Parc a Taula? s un proyecte que promociona els espais naturals, i en el que collabora DEPANA.
Dimarts, 30 de setembre del 2014
Natura i ciutadania
Es fa efectiu l'acord, signat per l'Ajuntament i Transports Metropolitans de Barcelona, i propiciat per les entitats de defensa dels animals, com DEPANA.

Fes-te Soci
Fes un donatiu
Butllet electrnic
Vols rebre els titulars i l'agenda a la teva bstia de correu? Apunta-t'hi!
Segueix'nos tamb per:
Agenda
Dijous, 27 de novembre
Xerrada: Medi Ambient i justcia
Dissabte, 29 de novembre
Actuaci forestal a Collserola
Diumenge, 21 de desembre
Tisorades a les invasores al Delta
Del 24 al 25 de gener
Rastres i petjades a la neu
ms actes
publi 3

Logotip de Depana