Dilluns, 29 de setembre del 2014
Accio ambiental
El Projecte del Bulli Foundation a la Cala Montjoi de Roses, promogut per Ferran Adri en ple Parc Natural del Cap de Creus ha sacsejat el tranquil oasi de l'urbanisme giron. Es tracta d'un Projecte que pretn edificar ms de 4.000m2 de sostre nou en un paratge dotat de protecci especial.
AUTOR FOTO: ADDA
Accio ambiental
Dilluns, 15 de setembre del 2014
La Generalitat ha preparat un projecte de Decret pel qual s'estableix el rgim temporal per al perode 2014-2018 de les autoritzacions excepcionals per a la captura en viu i tinena d'ocells fringllids per a la cria en captivitat adreada a l'activitat tradicional de cant. Aquest projecte de Decret mant la desprotecci de les poblacions de 4 espcies d'ocells fringllids (cadernera, verdum, passerell i pins vulgar) tot vulnerant les normes de protecci de la natura.
publi 2
Dimecres, 3 de setembre del 2014
Accio ambiental
Les entitats considerem que aquesta xifra, molt superior a una ILP, demostra la voluntat del poble per buscar una altra ubicaci del projecte urbanstic, fora del Parc.
Natura i ciutadania
Divendres, 29 d'agost del 2014
Uns habitatges de luxe amenaen un parc a tocar de Collserola. El venatge ha creat una plataforma, que recolza DEPANA.
publi 2
Accio ambiental
Dimecres, 27 d'agost del 2014
Aquesta iniciativa busca un acord mundial per la protecci de les seves aiges internacionals, com es va aconseguir amb el santuari de l'Antrtida.
Accio ambiental
Dimecres, 27 d'agost del 2014
Posem a disposici dels i les ciutadanes un model d'allegacions, que argumenten que: el projecte no s d'inters nacional, que la ubicaci no est justificada i que l'estudi d'impacte ambiental est fet a mida del projecte, i no de la conservaci de l'espai.
publi 2
Diumenge, 3 d'agost del 2014
Accio ambiental
Enguany es compleixen 20 anys d'en que es va signar el Pla Delta al Prat de Llobregat. Un conjunt d'obres que no noms van afectar greument els ecosistemes del delta del Llobregat, sin que es va convertir en tot un model per la destrucci del territori.
Dijous, 31 de juliol del 2014
La campaa de Change.org "Salvemos el Parque Natural Cap de Creus. No a una ley a medida para que edifique Ferran Adri" ha conseguido ms de 23.000 firmantes. La aprobacin de la ley, que atenta contra la constitucin y ms de 10 normativas, es inminente.
Dimecres, 30 de juliol del 2014
Attentio
Bajo el lema "No somos mascotas" la campaa pretende concienciar a los cientos de miles de turistas que viajan a Marruecos durante la Operacin Paso del Estrecho para poner freno al trfico ilegal de macacos de Berbera, una de las principales amenazas a la supervivencia de esta especie.

Fes-te Soci
Fes un donatiu
Butllet electrnic
Vols rebre els titulars i l'agenda a la teva bstia de correu? Apunta-t'hi!
Segueix'nos tamb per:
Agenda
Dissabte, 8 de novembre
Els bolets del delta del Llobregat
Del 22 al 23 de novembre
Nvols de grues a Gallocanta
Dijous, 27 de novembre
Xerrada: Medi Ambient i justcia
ms actes
publi 3

Logotip de Depana