Dimarts, 19 d'abril del 2016
Les obres dels accessos ferroviaris al Port de Barcelona ja no disposen d'Estudi d'Impacte Mediambiental. La Declaraci d'Impacte Ambiental (DIA) va caducar en 2013 i la seva prrroga en 2015. DEPANA denuncia que l'administraci incompleix sistemtica i impunement la normativa ambiental.
Accio ambiental
Dimecres, 13 d'abril del 2016
Dem dijous, un collectiu d'entitats i forces poltiques d'esquerres formalitzaran la demanda contra l'aprovaci del Pla Director Urbanstic dels sectors econmics del Delta del Llobregat, ms conegut com a "pla Eurovegas-2".
publi 2
AUTOR FOTO: Jordi Cebrian
Natura i ciutadania
Dilluns, 11 d'abril del 2016
Naturalistes de DEPANA comproven l'abast de l'incendi de l'estiu al Parc Natural. La comunitat d'estepa ladanfera va quedar molt severament afectada per l'incendi i ja es veur si tornar a rebrotar
Accio ambiental
Dimecres, 23 de mar del 2016
La plataforma No ens Vendreu la Moto, de la que forma part DEPANA, presentar un contencis-administratiu contra l'aprovaci definitiva del Pla Director Urbanstic. Es critica que s'aprofiti el motor i la suposada creaci de llocs de feina, per fer un altre projecte especulatiu i megaltic.
Dimecres, 9 de mar del 2016
Natura i ciutadania
La constituci del grup de treball comptar amb l'experincia i coneixements dels experts i d'entitats de defensa del benestar dels animals L'objectiu s definir un nou model de parc zoolgic, adaptat a les necessitats actuals de la ciutadania i basat en el mxim benestar dels animals, potenciant la funci pedaggica i educativa que han de tenir aquests espais
Dimecres, 27 de gener del 2016
Enguany l'entitat ecologista degana de Catalunya celebra el seu 40 aniversari. Estem preparant tot un seguit d'activitats per celebrar aquesta fita. Resteu amatents a la web i les xarxes socials!

Fes-te Soci
Fes un donatiu
Butllet electrnic
Vols rebre els titulars i l'agenda a la teva bstia de correu? Apunta-t'hi!
Segueix'nos tamb per:
Agenda
Dimecres, 25 de maig
Xerrada: Flora i fauna dunar
ms actes
publi 3

Logotip de Depana