Dimecres, 1 de juliol del 2015
Aquest herbicida acaba de ser declarat com a cancerigen, com molts afectats fa anys que denuncien. El que demanem ara s que gradualment es vagi retirant, comenant per les nostres places.
Dilluns, 22 de juny del 2015
El Port de Barcelona continua sobredimensionant les seves installacions, seguint el paradigma del creixement infinit, menyspreant l'entorn natural en que es troba, al delta del Llobregat.
publi 2
Accio ambiental
Dijous, 18 de juny del 2015
La PDE ens convida a una divertida jornada reivindicativa. Com sempre la mobilitzaci social va de la m de la lluita legal, amb una queixa a Europa i un contencis que s'est tramitant al Suprem.
Accio ambiental
Dilluns, 15 de juny del 2015
DEPANA i ADDA tornen defensar la protecci d'aquestes espcies davant la justcia.
publi 2
Dimarts, 12 de maig del 2015
Els companys de Sant Quirze del Valls Natura han endegat aquest protejecte per aprendre sobre les orenetes del nostre entorn, tot un smbol d'uns camps vius i un medi ambient saludable. Inclou tallers i fins i tot una webcam en directe d'un niu!
Natura i ciutadania
Divendres, 8 de maig del 2015
Amb el ttol "El nostre patrimoni natural, el nostre futur" es proposen tot un seguit d'activitats al nostre territori el 16-17 de maig.
publi 2
Dilluns, 4 de maig del 2015
Accio ambiental
Aquest espai natural, l'aiguamoll ms important de la provncia de Barcelona, no aconsegueix sortir de la UCI. Durant anys van ser les grans infraestructures emmarcades en el Pla Delta del 94 les que ho van impedir. Ara s la caa intensiva i constant la que est posant en greu perill espcies protegides i abocant a l'extinci a unes altres tan comunes com l'nec collverd. Un informe rems a la Comissi Europea per DEPANA, recopila i analitza un conjunt de dades sobre la disminuci d'aus en el Delta.

Fes-te Soci
Fes un donatiu
Butllet electrnic
Vols rebre els titulars i l'agenda a la teva bstia de correu? Apunta-t'hi!
Segueix'nos tamb per:
Agenda
Dissabte, 4 de juliol
Passejada botnica a Ull-de-Ter
ms actes
publi 3

Logotip de Depana