Natura i ciutadania
Divendres, 20 de maig del 2016
DEPANA participa amb una paradeta informativa i dues activitats, una visita guiada per la zona i un taller de educaci ambiental infantil, per celebrar el nostre 40 aniversari.
Accio ambiental
Dimecres, 18 de maig del 2016
Us convoquem a sumar-vos massivament a la gran Riuada reivindicativa en defensa dels cabals ecolgics del riu Ebre, organitzada aquest cop a Barcelona.
publi 2
Dilluns, 9 de maig del 2016
Tamb s'ha construt una nova pista en mig d'un bosc protegit, propietat de la Generalitat, per aprofitament comercial (biomassa). S'ha fet sense avaluaci d'impacte ambiental ni llicncia de l'ajuntament.
Dimarts, 19 d'abril del 2016
Les obres dels accessos ferroviaris al Port de Barcelona ja no disposen d'Estudi d'Impacte Mediambiental. La Declaraci d'Impacte Ambiental (DIA) va caducar en 2013 i la seva prrroga en 2015. DEPANA denuncia que l'administraci incompleix sistemtica i impunement la normativa ambiental.
Accio ambiental
Dimecres, 13 d'abril del 2016
Dem dijous, un collectiu d'entitats i forces poltiques d'esquerres formalitzaran la demanda contra l'aprovaci del Pla Director Urbanstic dels sectors econmics del Delta del Llobregat, ms conegut com a "pla Eurovegas-2".
AUTOR FOTO: Jordi Cebrian
Natura i ciutadania
Dilluns, 11 d'abril del 2016
Naturalistes de DEPANA comproven l'abast de l'incendi de l'estiu al Parc Natural. La comunitat d'estepa ladanfera va quedar molt severament afectada per l'incendi i ja es veur si tornar a rebrotar
Dimecres, 27 de gener del 2016
Enguany l'entitat ecologista degana de Catalunya celebra el seu 40 aniversari. Estem preparant tot un seguit d'activitats per celebrar aquesta fita. Resteu amatents a la web i les xarxes socials!

Fes-te Soci
Fes un donatiu
Butllet electrnic
Vols rebre els titulars i l'agenda a la teva bstia de correu? Apunta-t'hi!
Segueix'nos tamb per:
Agenda
Dimecres, 25 de maig
Xerrada: Flora i fauna dunar
Divendres, 3 de juny
Fauna nocturna al Delta
Diumenge, 5 de juny
Acci forestal a Collserola
Dissabte, 11 de juny
Les tortugues de l'Albera
Dissabte, 18 de juny
Flora de muntanya a Ensija
Dissabte, 9 de juliol
Excursi a la Coma de Vaca
ms actes
publi 3

Logotip de Depana