Dimecres, 30 de juliol del 2014
Attentio
Bajo el lema "No somos mascotas" la campaa pretende concienciar a los cientos de miles de turistas que viajan a Marruecos durante la Operacin Paso del Estrecho para poner freno al trfico ilegal de macacos de Berbera, una de las principales amenazas a la supervivencia de esta especie.
Accio ambiental
Dimarts, 29 de juliol del 2014
L'ampliaci i designaci de noves ZEPAs marines s globalment destacable, per al delta del Llobregat trobem injustificables i clamoroses absncies.
publi 2
Natura i ciutadania
Dilluns, 28 de juliol del 2014
Les entitats signants, desconcertades per l'incompliment del mandat del Parlament de Catalunya 6 mesos desprs d'aprovar-se.
Accio ambiental
Dimarts, 22 de juliol del 2014
Els nous accessos viaris al Port de Barcelona estan basats en estudis d'impacte ambiental totalment desfasats, mostra de la deixadesa de les administracions en aquesta matria. Un dels ltims projectes de la bombolla d'infraestructures que es va patir especialment al delta del Llobregat, i que porta ms de 12 anys tramitant-se.
publi 2
Accio ambiental
Dijous, 26 de juny del 2014
Es tracta d'una zona natural en recuperaci, clau per la connectivitat Garraf-Delta del Llobregat.
Dijous, 19 de juny del 2014
Natura i ciutadania
La presidenta de DEPANA, firma un article sobre les condicions del parc zoolgic de Barcelona, i l'ex-president Joan Cuys repasa en un altre la riquesa botnica. En Salvador Filella, antic treballador es entrevistat.
Dilluns, 16 de juny del 2014
Accio ambiental
En solidaritat amb els companys de la Plataforma per a la Defensa de Gallecs, que estan de nou en lluita per l'acord entre l'INCASOL i l'Ajuntament de Santa Perptua de Mogoda per tal d'urbanitzar un nou sector industrial a les portes de l'espai.
Dimecres, 11 de juny del 2014
Agosto ser un mes muy importante para el Macaco de Berbera! Te necesita! Lanzamos la campanya educativa y preventiva Paso del Estrecho 2014.
Accio ambiental
Dimecres, 11 de juny del 2014
s el Bulli 1846 un projecte urbanstic respectus amb el medi ambient? s el Parc Natural del Cap de Creus l'espai idoni per construir-lo? s un projecte de pas? Mereix una llei a mida per legalitzar-lo?
Accio ambiental
Dimarts, 10 de juny del 2014
Aquesta nova carretera al cor del Parc Natural del Montseny, es una altra agressi intolerable, denncia la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny. S'ha aconseguit que les obres s'aturin, per cal ms pressi per la cancellaci total del projecte.
Dilluns, 9 de juny del 2014
Natura i ciutadania
Canviaria vost el delta del Llobregat per un prat d'alta muntanya? s equiparable una platja verge amb un bosc terra endins? La nova "Ley de evaluacin ambiental 21/2013" obre la porta cap a una descarada mercantilitzaci del medi.
Dimarts, 3 de juny del 2014
Davant l'impacte ambiental que representaria aquest projecte urbanstic al Parc Natural del Cap de Creus, s'endega una campanya d'informaci i denuncia del mateix.

Fes-te Soci
Fes un donatiu
Butllet electrnic
Vols rebre els titulars i l'agenda a la teva bstia de correu? Apunta-t'hi!
Segueix'nos tamb per:
Agenda
Dissabte, 8 de novembre
Els bolets del delta del Llobregat
Del 22 al 23 de novembre
Nvols de grues a Gallocanta
Dijous, 27 de novembre
Xerrada: Medi Ambient i justcia
ms actes
publi 3

Logotip de Depana