Divendres, 14 d'octubre del 2016
Pirineu
Ja fa uns anys que anem realitzant el seguiment de l's bru a la Val d'Aran. Aquesta primavera 2016 el Marc Alonso ha monitoritzat una ssa amb dos cadells al municipi de Naut Aran. Per per arribar a tenir localitzada a la famlia ursina han hagut de passar molts dies i moltes coses que no es veuen en les imatges originals. En aquest vdeo s'intenta copsar i resumir com s un dia de primavera a la Val dAran aix com donar a conixer els paisatges i algunes de les espcies que tamb conviuen amb l's bru.
publi 2
Accio ambiental
Dijous, 11 d'agost del 2016
Campanya de S.O.S. Delta del Llobregat a Change.org. 300 caadors disparant sense treva al bell mig de la zona ms poblada de Catalunya?! Aix est passant al delta del Llobregat, un dels espais ms rics en biodiversitat de tot el pas.
Dijous, 7 de juliol del 2016
Participa en aquesta campanya posant nom a un dof i fent una petita aportaci. Participars en un sorteig d'una sortida en vaixell per conixer de primera m aquestes increbles i intelligents criatures que habiten la Mediterrnia i que estan greument amenaades
Dimecres, 27 de gener del 2016
Enguany l'entitat ecologista degana de Catalunya celebra el seu 40 aniversari. Estem preparant tot un seguit d'activitats per celebrar aquesta fita. Resteu amatents a la web i les xarxes socials!

Fes-te Soci
Fes un donatiu
Butllet electrnic
Vols rebre els titulars i l'agenda a la teva bstia de correu? Apunta-t'hi!
Segueix'nos tamb per:
Agenda
Dissabte, 19 de novembre
Curs de cants d'ocells
ms actes
publi 3

Logotip de Depana