Pirineu
Dilluns, 18 d'agost del 2014
Recentment ha transcendit el cas de 17 cavalls morts al peu d'un barranc al Pirineu arans. L'administraci assegura sense cap prova que s'ha tractat d'un s, un despropsit molt perills i irresponsable, que fa qestionar la seva gesti i els fons que est rebent.
Accio ambiental
Dissabte, 16 d'agost del 2014
Us convoquem a una trobada naturalstica-reivindicativa en l'entorn on es vol construir el complexe de Ferran Adri.
publi 2
Diumenge, 3 d'agost del 2014
Accio ambiental
Enguany es compleixen 20 anys d'en que es va signar el Pla Delta al Prat de Llobregat. Un conjunt d'obres que no noms van afectar greument els ecosistemes del delta del Llobregat, sin que es va convertir en tot un model per la destrucci del territori.
Dijous, 31 de juliol del 2014
La campaa de Change.org "Salvemos el Parque Natural Cap de Creus. No a una ley a medida para que edifique Ferran Adri" ha conseguido ms de 23.000 firmantes. La aprobacin de la ley, que atenta contra la constitucin y ms de 10 normativas, es inminente.
publi 2
Dimecres, 30 de juliol del 2014
Attentio
Bajo el lema "No somos mascotas" la campaa pretende concienciar a los cientos de miles de turistas que viajan a Marruecos durante la Operacin Paso del Estrecho para poner freno al trfico ilegal de macacos de Berbera, una de las principales amenazas a la supervivencia de esta especie.
Accio ambiental
Dimarts, 29 de juliol del 2014
L'ampliaci i designaci de noves ZEPAs marines s globalment destacable, per al delta del Llobregat trobem injustificables i clamoroses absncies.
publi 2
Natura i ciutadania
Dilluns, 28 de juliol del 2014
Les entitats signants, desconcertades per l'incompliment del mandat del Parlament de Catalunya 6 mesos desprs d'aprovar-se.
Accio ambiental
Dimarts, 22 de juliol del 2014
Els nous accessos viaris al Port de Barcelona estan basats en estudis d'impacte ambiental totalment desfasats, mostra de la deixadesa de les administracions en aquesta matria. Un dels ltims projectes de la bombolla d'infraestructures que es va patir especialment al delta del Llobregat, i que porta ms de 12 anys tramitant-se.
Accio ambiental
Dijous, 26 de juny del 2014
Es tracta d'una zona natural en recuperaci, clau per la connectivitat Garraf-Delta del Llobregat.

Fes-te Soci
Fes un donatiu
Butllet electrnic
Vols rebre els titulars i l'agenda a la teva bstia de correu? Apunta-t'hi!
Segueix'nos tamb per:
Agenda
Dissabte, 8 de novembre
Els bolets del delta del Llobregat
Del 22 al 23 de novembre
Nvols de grues a Gallocanta
Dijous, 27 de novembre
Xerrada: Medi Ambient i justcia
ms actes
publi 3

Logotip de Depana