Dijous, 16 d'abril del 2015
Accio ambiental
Demanem ms informes per garantir la preservaci del patrimoni natural. Preocupa aquest pla de reduir la protecci i permetre un s ms intensiu per part de les empreses de busseig.
Dimecres, 15 d'abril del 2015
Accio ambiental
Amb el lema "Les persones i el planeta abans que el capital" la campanya "no al TTIP" (Tractat de Lliure Comer i Inversions), que recolza DEPANA, surt al carrer el 18 d'abril.
publi 2
Divendres, 10 d'abril del 2015
El Pla Director Urbanstic, reconeix la importncia de l'ltima zona agrcola de l'Hospitalet, per hi ubica grans torres d'oficines. DEPANA ha presentat allegacions.
Dijous, 9 d'abril del 2015
La Laguna de la Janda fue durante muchos aos el humedal interior ms extenso de Espaa y el ms rico ecolgicamente de Europa. Aunque ha sufrido una gran desecacin, alberga gran biodiversidad, pero no han sido declarado espacio natural protegido por las administraciones.
publi 2
Natura i ciutadania
Dimecres, 1 d'abril del 2015
La "Plataforma per la Qualitat de l'Aire" suma una 40ena d'entitats ecologistes, com DEPANA, venals i del mn del transport pblic. L'objectiu s exigir a l'administraci mesures serioses i urgents.
Dimarts, 31 de mar del 2015
Natura i ciutadania
El futur pla de gesti del Parc Natural de Collserola s cabdal per a garantir la seva preservaci i la compatibilitzaci de l's pblic en aquest gran espai natural tan vulnerable. La PCDC, de la que forma part DEPANA, no considera acceptables ni les formes ni el fons de pla, i demana una nova redacci.
publi 2
Dimarts, 24 de mar del 2015
Avaluaci elaborada des de l'Institut de Medi Ambient de la UdG sobre el grau de (in)compliment de la Moci que l'any passat, per aquestes dates, va aprovar el Parlament de Catalunya.
Natura i ciutadania
Dijous, 5 de mar del 2015
Apropeu-vos a les activitats de DEPANA i moltes altres: xerrades, exposicions, sortides, projeccions, etc.

Fes-te Soci
Fes un donatiu
Butllet electrnic
Vols rebre els titulars i l'agenda a la teva bstia de correu? Apunta-t'hi!
Segueix'nos tamb per:
Agenda
Del 16 d'abril al 15 de maig
Exposici sobre el Delta del Llobregat
Dissabte, 16 de maig
La flora de Montserrat
ms actes
publi 3

Logotip de Depana