Dimecres, 11 de gener del 2017
Des de DEPANA estem collaborant amb aquest projecte collectiu que t com a objectiu collocar els artistes a prop de les realitats socials, posicionant-se en contra del Maltractament Animal. Es busca que mitjanant l'exhibici i difusi de les obres es pugui generar un espai de reflexi en el que no podrem quedar-nos indiferents.
Divendres, 14 d'octubre del 2016
Pirineu
Ja fa uns anys que anem realitzant el seguiment de l's bru a la Val d'Aran. Aquesta primavera 2016 el Marc Alonso ha monitoritzat una ssa amb dos cadells al municipi de Naut Aran. Per per arribar a tenir localitzada a la famlia ursina han hagut de passar molts dies i moltes coses que no es veuen en les imatges originals. En aquest vdeo s'intenta copsar i resumir com s un dia de primavera a la Val dAran aix com donar a conixer els paisatges i algunes de les espcies que tamb conviuen amb l's bru.
publi 2
Dijous, 7 de juliol del 2016
Participa en aquesta campanya posant nom a un dof i fent una petita aportaci. Participars en un sorteig d'una sortida en vaixell per conixer de primera m aquestes increbles i intelligents criatures que habiten la Mediterrnia i que estan greument amenaades
publi 2

Fes-te Soci
Fes un donatiu
Butllet electrnic
Vols rebre els titulars i l'agenda a la teva bstia de correu? Apunta-t'hi!
Segueix'nos tamb per:
Agenda
ms actes
publi 3

Logotip de Depana