Natura i ciutadania
Divendres, 17 d'octubre del 2014
En el marc d'un conveni amb el Consorci per 2014 es desenvolupen diverses actuacions. Es tracta de la zona de la Font del Gos, a tocar del districte d'Horta.
Dilluns, 13 d'octubre del 2014
Natura i ciutadania
Un suc de taronja pot ser "lliure d'additius"... per alhora portar productes qumics que no coneixem, que acabem ingerint i ens afecten. Des dels plaguicides de la fruita als components del plstic de l'envs, ens exposem durant tota la nostra vida a una contaminaci silenciada.
publi 2
AUTOR FOTO: DEPANA
Natura i ciutadania
Dimarts, 7 d'octubre del 2014
El trfico ilegal acabar con un primate nico. DEPANA participa cada ao en la campaa de educaci "Paso del Estrecho".
Accio ambiental
Dilluns, 6 d'octubre del 2014
DEPANA s'uneix a les reivindicacions de la Plataforma Ciutadana SALVEM SOLIUS (creada fa deu anys, per evitar la construcci d'un polgon industrial a Solius). Es tracta d'aturar la creaci d'una autntica "fbrica de pollastres" (83.500) a Can Cateura de Solius, un mas situat al bell mig de la vall i envoltat de 15 masos ms.
publi 2
Accio ambiental
Dilluns, 6 d'octubre del 2014
La futura construccin de la Fundacin El Bulli 1846 en la Cala Montjoi, en pleno Parque Natural de Cap de Creus, puede sentar un grave precedente a la hora de proteger nuestros espacios naturales de los intereses privados y la especulacin urbanstica que los acecha.
Accio ambiental
Divendres, 3 d'octubre del 2014
El 15 de setembre presentavem allegacions a la llei a mida per ElBulliFoundation, que afectaria al Parc Natural del Parc de Creus.
publi 2
Natura i ciutadania
Dijous, 2 d'octubre del 2014
Comptarem amb una taula informativa i participarem d'un debat a la X edici d'aquesta fira pels drets dels animals, en especial dels animals abandonats.
Dijous, 2 d'octubre del 2014
Natura i ciutadania
Us convidem a celebrar el Dia Mundial dels Ocells amb mltiples activitats, entre d'altres, una sortida de DEPANA.
Parc a Taula
Dimecres, 1 d'octubre del 2014
Vols tenir al teu mbil totes les inicatives de la gua Parc a Taula? s un proyecte que promociona els espais naturals, i en el que collabora DEPANA.
Dimarts, 30 de setembre del 2014
Natura i ciutadania
Es fa efectiu l'acord, signat per l'Ajuntament i Transports Metropolitans de Barcelona, i propiciat per les entitats de defensa dels animals, com DEPANA.
Dilluns, 29 de setembre del 2014
Accio ambiental
El Projecte del Bulli Foundation a la Cala Montjoi de Roses, promogut per Ferran Adri en ple Parc Natural del Cap de Creus ha sacsejat el tranquil oasi de l'urbanisme giron. Es tracta d'un Projecte que pretn edificar ms de 4.000m2 de sostre nou en un paratge dotat de protecci especial.
Accio ambiental
Dilluns, 15 de setembre del 2014
La Generalitat ha preparat un projecte de Decret pel qual s'estableix el rgim temporal per al perode 2014-2018 de les autoritzacions excepcionals per a la captura en viu i tinena d'ocells fringllids per a la cria en captivitat adreada a l'activitat tradicional de cant. Aquest projecte de Decret mant la desprotecci de les poblacions de 4 espcies d'ocells fringllids (cadernera, verdum, passerell i pins vulgar) tot vulnerant les normes de protecci de la natura.
Dimecres, 3 de setembre del 2014
Accio ambiental
Les entitats considerem que aquesta xifra, molt superior a una ILP, demostra la voluntat del poble per buscar una altra ubicaci del projecte urbanstic, fora del Parc.

Fes-te Soci
Fes un donatiu
Butllet electrnic
Vols rebre els titulars i l'agenda a la teva bstia de correu? Apunta-t'hi!
Segueix'nos tamb per:
Agenda
Dissabte, 8 de novembre
Els bolets del delta del Llobregat
Del 22 al 23 de novembre
Nvols de grues a Gallocanta
Dijous, 27 de novembre
Xerrada: Medi Ambient i justcia
ms actes
publi 3

Logotip de Depana