Accio ambiental
Dimecres, 16 d'abril del 2014
Aquest desenlla tan positiu fou un exemple histric de participaci ciutadana per a la defensa d'un espai, un mecanisme popular que ara est prohibit. En parallel, DEPANA guanyava la causa al TSJC i al TC.
Pirineu
Dimarts, 15 d'abril del 2014
L'equip de seguiment de l's bru de DEPANA ja ha localitzat els primers rastres de l'espcie als Pirineus, com pot apreciar-se a les imatges, preses ahir en la zona limtrofa entre el Pallars Sobir i la Val d'Aran, i corresponents a un mascle adult.
publi 2
Dilluns, 14 d'abril del 2014
Accio ambiental
Dimarts 8 d'abril DEPANA va recolzar a l'Assemblea Aturem Bcn World durant la presentaci de la seva ofensiva contra el projecte en roda de premsa a Salou. Esperem que amb aquesta campanya de conscienciaci la ciutadania catalana tingui la maduressa que ve tindre per dir no al seu precedent, Eurovegas.
Dijous, 10 d'abril del 2014
Accio ambiental
El circuit de Catalunya vol crixer malgrat el dficit que arrossega. El preu ambiental, allega DEPANA, es inasumible.
publi 2
Dimarts, 8 d'abril del 2014
Accio ambiental
Dissabte 29 de mar va tindre lloc una jornada en que cientfics i entitats van voler denunciar la realitat dels ecosistemes catalans, com a resultat de les poltiques recents del govern de la Generalitat. DEPANA va dinamitzar un bloc de xerrades.
Divendres, 4 d'abril del 2014
Fantstic l'article de un soci de DEPANA, de com un petit peix autcton, molt amenaat, que viu en un espai protegit de la Xarxa Natura 2000 al Bcn World, pot esdevenir en David contra Goliat.
publi 2
Dilluns, 31 de mar del 2014
Accio ambiental
DEPANA s'uneix a les nombroses ONGs i administracions locals que clamen contra Repsol. La campanya ja ha recollit les 100.000 signatures que buscava per hem de continuar sumant.
Dijous, 27 de mar del 2014
Natura i ciutadania
Durant lAssemblea General 2014 es va presentar la memria de 2013, el programa i pressupost de la Junta directiva candidata (2014-2018), que es va triar per unanimitat. Tamb es va decidir anomenar en Salvador Maluquer i Maluquer, com a Soci Honorari.
Dijous, 27 de mar del 2014
Accio ambiental
Diverses entitats i institucions cientfiques promouen aquest manifest davant la precarietat de les poltiques mediambientals a casa nostra. Aquesta "crisi" dels espais naturals catalans es posar sobre la taula aquest dissabte amb una jornada dedicada.
Natura i ciutadania
Dimecres, 19 de mar del 2014
Davant de la pressi de diverses entitats, el Zoolgic anuncia que suspendr les actuacions amb dofins al 2017.
Natura i ciutadania
Divendres, 7 de mar del 2014
La directora de L'Agr Negre va ser convidada per parlar de la tasca de la nostra entitat, molt especialment de la revista.
Natura i ciutadania
Dijous, 20 de febrer del 2014
L'impacte que la crisi econmica ha tingut i t en la destrucci dels comptats petits rodals de boscos que resten de quan Catalunya era sobirana. Article fet per en Josep Maria Mallarach sobre l'impacte de la crisi econmica en la no protecci/destrucci dels boscos ms vells del pas, anteriors a 1714.

Fes-te Soci
Fes un donatiu
Butllet electrnic
Vols rebre els titulars i l'agenda a la teva bstia de correu? Apunta-t'hi!
Segueix'nos tamb per:
Agenda
Del 26 al 27 d'abril
Fira de la Terra 2014
Dissabte, 26 d'abril
Curs de cant d'ocells II
Diumenge, 11 de maig
Restauraci de zones humides
Del 16 al 17 de maig
2n Curs d'orqudies
Diumenge, 15 de juny
Acci forestal a Collserola
Del 28 al 29 de juny
Camins vius del Pirineu
ms actes
publi 3

Horari d'atenci al pblic: De dilluns a dimecres de 16h a 20h i dijous i divendres de 9:30h a 13:30h. DEL 20 DE DESEMBRE AL 6 DE GENER L'OFICINA ROMANDR TANCADA
Logotip de Depana