Dimecres, 14 de gener del 2015
DEPANA, que va signar la Declaraci, es suma a la denuncia de les lamentables poltiques de conservaci de la biodiversitat.
Dimarts, 23 de desembre del 2014
Dos anys desprs d'Eurovegas, ens trobem amb un pla que ataca zones d'alt valor ecolgic, biolgic, paisatgstic i agrcola. DEPANA ha presentat allegacions demanant la protecci d'aquests espais i la creaci de noves zones humides.
publi 2
Dimarts, 16 de desembre del 2014
El tercer estudi de l'ornitofauna del municipi de Gav, dut a terme per un membre de DEPANA, complementa els dos anteriors (d'aus nidificants) i s el ms exhaustiu fins ara.
Natura i ciutadania
Dimarts, 9 de desembre del 2014
Diverses installacions presenten greus deficincies que comprometen el benestar dels animals i la seguretat de les persones. La situaci, amb les obres que s'estan duent a terme, la planificaci de les quals no ha tingut en compte als animals, s'ha tornat insostenible.
publi 2
Dijous, 4 de desembre del 2014
La situaci dels ssos bruns al Pirineu (Ursus arctos), amb noms uns 30 exemplars, no es pot permetre la desaparici de ms exemplars, un cop consumada la mort de l'onseta Aubrta.
Accio ambiental
Dijous, 4 de desembre del 2014
La campanya "no al TTIP" (Tractat de Lliure Comer i Inversions), t el suport de ms de 400 entitats de tot l'estat, entre les quals es troba DEPANA.
publi 2

Fes-te Soci
Fes un donatiu
Butllet electrnic
Vols rebre els titulars i l'agenda a la teva bstia de correu? Apunta-t'hi!
Segueix'nos tamb per:
Agenda
Del 24 al 25 de gener
Rastres i petjades a la neu
Diumenge, 15 de febrer
Els ocells del Bess
Diumenge, 15 de mar
La Verdinada de Grcia
ms actes
publi 3

Logotip de Depana