Dimarts, 16 de desembre del 2014
El tercer estudi de l'ornitofauna del municipi de Gav, dut a terme per un membre de DEPANA, complementa els dos anteriors (d'aus nidificants) i s el ms exhaustiu fins ara.
Natura i ciutadania
Dimarts, 9 de desembre del 2014
Diverses installacions presenten greus deficincies que comprometen el benestar dels animals i la seguretat de les persones. La situaci, amb les obres que s'estan duent a terme, la planificaci de les quals no ha tingut en compte als animals, s'ha tornat insostenible.
publi 2
Dijous, 4 de desembre del 2014
La situaci dels ssos bruns al Pirineu (Ursus arctos), amb noms uns 30 exemplars, no es pot permetre la desaparici de ms exemplars, un cop consumada la mort de l'onseta Aubrta.
Accio ambiental
Dijous, 4 de desembre del 2014
La campanya "no al TTIP" (Tractat de Lliure Comer i Inversions), t el suport de ms de 400 entitats de tot l'estat, entre les quals es troba DEPANA.
publi 2
Pirineu
Divendres, 21 de novembre del 2014
A l'agost de 2012 FAADA, juntament amb Infozoos i DEPANA, comencen una campanya a les xarxes socials adreada al Consell General d'Aran i a l'Ajuntament de Naut Aran per demanar la retirada de Mimo i Aran.
Divendres, 7 de novembre del 2014
Accio ambiental
Interessant debat amb les diferents veus sobre el projecte de Ferran Adri al PN del Cap de Creus, en el que participa DEPANA.
publi 2
Natura i ciutadania
Divendres, 7 de novembre del 2014
La conservaci del territori s molt ms que la defensa dels espais naturals. Ha de ser una tasca de tota la societat, que ha de decidir com gestionem els recursos i el paisatge. Per parlar d'un cas concret, el delta del Llobregat, amb els diferents actors, compartint experincies amb d'altres espais, ens trobarem el 15N. Hi participar el vicepresident de DEPANA, Jos Garca.

Fes-te Soci
Fes un donatiu
Butllet electrnic
Vols rebre els titulars i l'agenda a la teva bstia de correu? Apunta-t'hi!
Segueix'nos tamb per:
Agenda
Del 24 al 25 de gener
Rastres i petjades a la neu
Diumenge, 15 de febrer
Els ocells del Bess
Diumenge, 15 de mar
La Verdinada de Grcia
ms actes
publi 3

Logotip de Depana