Divendres, 2 de desembre del 2016
Accio ambiental
El Tribunal Superior de Justcia de Catalunya (TSJC) ha adms a trmit l'escrit de demanda del contencis-administratiu presentat per la Lliga per a la Defensa del Patrimoni Natural (DEPANA). La impugnaci, doncs, segueix el seu curs a l'espera d'una sentncia que pot trigar un temps encara. DEPANA s la part actora del recurs, per compta amb el recolzament explcit de la Plataforma contra el PDU integrada per diferents partits poltics com ERC, Podem i CUP i entitats del teixit associatiu del Baix Llobregat. El present recurs es dirigeix contra la resoluci del Conseller de Territori i Sostenibilitat de 12 de gener de 2016, publicada en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) de 17 de febrer de 2016, que aprovava definitivament el Pla Director Urbanstic dels mbits d'activitat econmica del Delta del Llobregat que afecta els municipis de Gav, de Sant Boi de Llobregat i Viladecans.
Divendres, 14 d'octubre del 2016
Pirineu
Ja fa uns anys que anem realitzant el seguiment de l's bru a la Val d'Aran. Aquesta primavera 2016 el Marc Alonso ha monitoritzat una ssa amb dos cadells al municipi de Naut Aran. Per per arribar a tenir localitzada a la famlia ursina han hagut de passar molts dies i moltes coses que no es veuen en les imatges originals. En aquest vdeo s'intenta copsar i resumir com s un dia de primavera a la Val dAran aix com donar a conixer els paisatges i algunes de les espcies que tamb conviuen amb l's bru.
publi 2
Dijous, 7 de juliol del 2016
Participa en aquesta campanya posant nom a un dof i fent una petita aportaci. Participars en un sorteig d'una sortida en vaixell per conixer de primera m aquestes increbles i intelligents criatures que habiten la Mediterrnia i que estan greument amenaades
Dimecres, 27 de gener del 2016
Enguany l'entitat ecologista degana de Catalunya celebra el seu 40 aniversari. Estem preparant tot un seguit d'activitats per celebrar aquesta fita. Resteu amatents a la web i les xarxes socials!

Fes-te Soci
Fes un donatiu
Butllet electrnic
Vols rebre els titulars i l'agenda a la teva bstia de correu? Apunta-t'hi!
Segueix'nos tamb per:
Agenda
Dissabte, 17 de desembre
Les Fonts de Rellinars
Dissabte, 14 de gener
Castell de Ruf
ms actes
publi 3

Logotip de Depana