Dimarts, 12 de maig del 2015
Els companys de Sant Quirze del Valls Natura han endegat aquest protejecte per aprendre sobre les orenetes del nostre entorn, tot un smbol d'uns camps vius i un medi ambient saludable. Inclou tallers i fins i tot una webcam en directe d'un niu!
Natura i ciutadania
Divendres, 8 de maig del 2015
Amb el ttol "El nostre patrimoni natural, el nostre futur" es proposen tot un seguit d'activitats al nostre territori el 16-17 de maig.
publi 2
Dilluns, 4 de maig del 2015
Accio ambiental
Aquest espai natural, l'aiguamoll ms important de la provncia de Barcelona, no aconsegueix sortir de la UCI. Durant anys van ser les grans infraestructures emmarcades en el Pla Delta del 94 les que ho van impedir. Ara s la caa intensiva i constant la que est posant en greu perill espcies protegides i abocant a l'extinci a unes altres tan comunes com l'nec collverd. Un informe rems a la Comissi Europea per DEPANA, recopila i analitza un conjunt de dades sobre la disminuci d'aus en el Delta.
Dimecres, 29 d'abril del 2015
DEPANA us recomana tot el seguit d'activitats que s'organitzen.
publi 2
Dijous, 16 d'abril del 2015
Accio ambiental
Demanem ms informes per garantir la preservaci del patrimoni natural. Preocupa aquest pla de reduir la protecci i permetre un s ms intensiu per part de les empreses de busseig.
Dimecres, 15 d'abril del 2015
Accio ambiental
Amb el lema "Les persones i el planeta abans que el capital" la campanya "no al TTIP" (Tractat de Lliure Comer i Inversions), que recolza DEPANA, surt al carrer el 18 d'abril.
publi 2
Divendres, 10 d'abril del 2015
El Pla Director Urbanstic, reconeix la importncia de l'ltima zona agrcola de l'Hospitalet, per hi ubica grans torres d'oficines. DEPANA ha presentat allegacions.
Natura i ciutadania
Dimecres, 1 d'abril del 2015
La "Plataforma per la Qualitat de l'Aire" suma una 40ena d'entitats ecologistes, com DEPANA, venals i del mn del transport pblic. L'objectiu s exigir a l'administraci mesures serioses i urgents.
Dimarts, 31 de mar del 2015
Natura i ciutadania
El futur pla de gesti del Parc Natural de Collserola s cabdal per a garantir la seva preservaci i la compatibilitzaci de l's pblic en aquest gran espai natural tan vulnerable. La PCDC, de la que forma part DEPANA, no considera acceptables ni les formes ni el fons de pla, i demana una nova redacci.
Dimarts, 24 de mar del 2015
Avaluaci elaborada des de l'Institut de Medi Ambient de la UdG sobre el grau de (in)compliment de la Moci que l'any passat, per aquestes dates, va aprovar el Parlament de Catalunya.

Fes-te Soci
Fes un donatiu
Butllet electrnic
Vols rebre els titulars i l'agenda a la teva bstia de correu? Apunta-t'hi!
Segueix'nos tamb per:
Agenda
Del 16 d'abril al 22 de maig
Exposici sobre el Delta del Llobregat
Diumenge, 31 de maig
Acci forestal a Collserola .
Dissabte, 13 de juny
Piraguada pel riu Ter
Dissabte, 4 de juliol
Passejada botnica a Ull-de-Ter
ms actes
publi 3

Logotip de Depana